DVM United. Creatief team voor Concept, Design, Experiences & Events

Het idee is de basis

U heeft een vernieuwend en inventief idee voor een product of dienst. Of wilt gaan werken aan het  veranderen van de aanpak van uw bestaande business. De creatieve denkers van DVM United zorgen voor inspiratie en vaak net even een andere kijk. Dit om te komen tot een ijzersterke fundering, waarin de relevantie van uw merk en aanpak centraal staat. Op basis daarvan gaan we aan het werk. Van de kernboodschap, plan, styling en ‘tone of voice, tot en met uw (online) mediacampagne. Neemt u gerust contact op voor meer informatie

Over DVM United

DVM United is een team van zelfstandig marketingspecialisten, designers, fotografen, webbouwers, online campagnespecialisten en tekstschrijvers. Ondernemers die elkaar goed kennen en graag samenwerken aan uw business case.

Lees Meer

Concept als basis

U heeft een vernieuwend en inventief idee voor een product of dienst. Of wilt gaan werken aan het veranderen van de aanpak van uw bestaande business. De creatieve denkers van DVM United zorgen voor inspiratie en vaak net even een andere kijk.

Lees Meer

Design & realisatie

Het zal duidelijk zijn dat tekst, beeld en geluid elkaar moeten versterken en aanvullen om van uw idee een succes te maken. Tegenwoordig draait het om beleving, relevante content en ‘duurzame’ geloofwaardigheid.

Lees Meer