DVM United. Creatief team voor Concept, Design, Experiences & Events

  • Home
  • Design & Realisation

Design & Realisation

Het zal duidelijk zijn dat tekst, beeld en geluid elkaar moeten versterken en aanvullen om van uw idee een succes te maken. Tegenwoordig draait het om beleving, relevante content en ‘duurzame’ geloofwaardigheid. Daar ontwikkelen wij met u een gezamenlijke visie voor, want het moet kloppen, nu en in de toekomst.

Met andere woorden: je kunt de mooiste ideeën en activiteiten bedenken, de uitvoering bepaalt uiteindelijk het succes. Daarbij gaat het in die uitvoering vaak om de kleinste details. Daar zijn wij al jaren van. Het zelfde geldt trouwens voor uw opdracht: die wordt binnen het gestelde budget en tijd uitgevoerd.

Over DVM United

DVM United is een team van zelfstandig marketingspecialisten, designers, fotografen, webbouwers, online campagnespecialisten en tekstschrijvers. Ondernemers die elkaar goed kennen en graag samenwerken aan uw business case.

Lees Meer

Concept als basis

U heeft een vernieuwend en inventief idee voor een product of dienst. Of wilt gaan werken aan het veranderen van de aanpak van uw bestaande business. De creatieve denkers van DVM United zorgen voor inspiratie en vaak net even een andere kijk.

Lees Meer

Design & realisatie

Het zal duidelijk zijn dat tekst, beeld en geluid elkaar moeten versterken en aanvullen om van uw idee een succes te maken. Tegenwoordig draait het om beleving, relevante content en ‘duurzame’ geloofwaardigheid.

Lees Meer