DVM United. Creatief team voor Concept, Design, Experiences & Events

over DVM United

DVM United is een team van zelfstandig marketingspecialisten, designers, fotografen, webbouwers, online campagnespecialisten en tekstschrijvers. Ondernemers die elkaar goed kennen en graag samenwerken aan uw business case.

Uw case en wensen bepalen de samenstelling van ons team. Zo kunt u met een van de professionals werken of met een aantal van hen. Altijd goed gecoördineerd, zonder overbodige urenschrijverij. Wij doen wat nodig is, of het nu gaat om een creatieve online campagne, het vormgeven van uw huisstijl of het bedenken van een nieuw concept voor uw markt. Dankzij onze jarenlange ervaring in vele branches en disciplines kunnen wij snel met u schakelen.

Over DVM United

DVM United is een team van zelfstandig marketingspecialisten, designers, fotografen, webbouwers, online campagnespecialisten en tekstschrijvers. Ondernemers die elkaar goed kennen en graag samenwerken aan uw business case.

Lees Meer

Concept als basis

U heeft een vernieuwend en inventief idee voor een product of dienst. Of wilt gaan werken aan het veranderen van de aanpak van uw bestaande business. De creatieve denkers van DVM United zorgen voor inspiratie en vaak net even een andere kijk.

Lees Meer

Design & realisatie

Het zal duidelijk zijn dat tekst, beeld en geluid elkaar moeten versterken en aanvullen om van uw idee een succes te maken. Tegenwoordig draait het om beleving, relevante content en ‘duurzame’ geloofwaardigheid.

Lees Meer